Welkom bij Maple Farm Adventures

Bij Maple Farm Adventures bieden we unieke en avontuurlijke ervaringen in de prachtige natuur van Bosschenhoofd, Noord-Brabant. Kom en ontdek de rust en sereniteit van het natuur, omringd door majestueuze esdoornbomen en weelderige velden.


Activiteiten

Ponylessen

Geen massale manegeles, maar (leren) rijden vanuit ontspanning en een zachte hand.

 

Kinderfeestje

Het leukste kinderfeestje vier je bij Maple Farm Adventures! Van gezellig cadeautjes uitpakken aan een mooi versierde tafel tot speuren in het bos. Jullie een feestje, wij de rommel.

Ponyrit door bos

Je rijdt tussen bomen van meer dan 100 jaar oud. Heel soms, als je echt geluk hebt kom je nog wel eens een grote haas of zelfs een ree tegen. 


Veelgestelde vragen

Wat voor soort activiteiten bieden jullie aan?

Wij bieden momenteel Ponylessen, Ponyrit door het bos en kinderfeestjes aan. 

Vanaf welke leeftijd bieden jullie activiteiten aan?

Kinderfeestjes vanaf 5 jaar, de rest van de activiteiten zijn vanaf de leeftijd van 6 jaar.


Wat een happening voor onze kinderen van 5 jaar jongen en een meisje van 12. Een middag om nooit meer te vergeten. De geweldige begeleiding en het enthousiasme van het team gaf een hoop extra, zoals de paarden gaan halen, borstelen en de voorbereiding om te berijden. Door een prachtige omgeving kwamen de kinderen terug met een lach op hun gezicht van oor tot oor. Maple Farm Adventure jullie zijn toppers, ik kan het iedereen aanraden.

- Leon Riemers

Dochtertje heeft een heerlijke bosrit gemaakt en genoot ook van het verzorgen van de pony. Goed ontvangen, en er wordt alle tijd genomen. Leuk uitje!

- Ada Koelewijn - van Twillert

Vandaag hebben Joey en Dylan een leuk ponyritje door het bos gedaan op Coco en Diego. Eerst mochten ze de pony's borstelen en opzadelen. De begeleiding was geweldig. Joey en Dylan hebben het ontzettend naar hun zin gehad. Bedankt voor deze leuke dag.

- Andre en Naomi Van der Wilt


Neem contact met ons op

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om uw avontuur bij Maple Farm Adventures te plannen.

Locatie

Maple Farm Adventures

Roosendaalsebaan 4a
4744SM Bosschenhoofd, North Brabant, Nederland

06-10420115