Het leukste kinderfeestje vier je bij Maple Farm Adventures! Van gezellig cadeautjes uitpakken aan een mooi versierde tafel tot speuren in het bos. Jullie een feestje, wij de rommel.

We hebben een aantal pakketten waar uit gekozen kan worden.

Kinderfeestjes kunnen ook gegeven worden in het weekend!

Wil je een kinderfeestje boeken? Neem dan contact met ons op via het onderstaand contactformulier of stuur een WhatsApp naar 06-10420115

 

Piratenfestijn

Ahoy, jonge avonturiers! Heb jij zin in een opwindend piratenavontuur met Kapitein Knalboei? We gaan op zoek met een magische kaart die ons naar verborgen schatten zal leiden. Vergeet niet om je te verkleden als dappere piraten voordat we het spoor volgen, taken voltooien en leuke spellen spelen. Tijdens dit avontuur genieten we van een feestmaal met knapperige frietjes, smakelijke taart en verfrissende limonade. Dus pak je ooglapjes en bereid je voor op een onvergetelijk piratenfeest vol plezier en gezelligheid! Arrr matey!

 

Tarieven:

€17,50 per kind

Een minimum van 6 kinderen.

Inclusief taart en frietjes achteraf.

Voor kinderen vanaf 5 jaar.

Bomenkoning

Ben jij een speurneus die houdt van avonturen in het bos? Duik dan nu in het spannende kinderfeest 'De bomenkoning'! Een noodkreet van de bomenkoning is binnengekomen, waarin hij jullie hulp dringend nodig heeft. De boosaardige heks heeft alle bomen in zijn rijk laten verdwijnen en hij kan niet meer herinneren waar hij de schatkist verstopt heeft met de zaadjes om nieuwe bomen te planten. Kunnen jullie de schatkist opsporen? En o ja, vergeet niet om de heks te stoppen, zodat ze nooit meer bomen kan laten verdwijnen!

Tijdens dit avontuur genieten we van een feestmaal met knapperige frietjes, smakelijke taart en verfrissende limonade. 

 

Tarieven:

€17,50 per kind

Een minimum van 6 kinderen.

Inclusief taart en frietjes achteraf.

Perfect voor kinderen vanaf 5 jaar.

 

Ponyplezier

Houd je van pony's en droom je ervan om je feest te vieren omringd door deze lieve dieren? Bij Maple Farm Adventures is dat mogelijk! Na het genieten van taart, ga je samen met je vrienden richting de pony's. De pony's zullen ongetwijfeld voor een onvergetelijke ervaring zorgen.

Na het verzorgen en vlechten van hun manen, zal de estafetterit zeker voor de nodige opwinding zorgen. Welk team zal als winnaar uit de bus komen? Het knuffelmoment met de pony's en het smullen van heerlijke frietjes maken de dag helemaal compleet.

Een feest om niet snel te vergeten!

 

 

Tarieven:

€22,50 per kind

Een minimum van 6 kinderen en een maximum van 8 kinderen. 

Inclusief taart en frietjes achteraf.

Voor kinderen vanaf 6 jaar

Kleding: Makkelijk zittende broek, dichte schoenen. (regenlaarsjes werken prima)

 

*LET OP! Geen dichte schoenen, is niet paardrijden!